Een meubelontwerper maakt meubels op maat

Een meubelontwerper maakt meubels op maat

Meubelontwerper

Heb jij een specifiek soort meubel in gedachten maar kun je het nergens in de winkel vinden? Dan kun je natuurlijk aankloppen bij een echte meubelontwerper. Bij zo iemand betaal je weliswaar wat meer voor je meubel, maar dan kun je het wel precies zo laten maken als je zelf wilt. Een dressoir of boekenkast bijvoorbeeld. Als je deze graag van hout gemaakt wilt hebben is het heel gemakkelijk om een meubelmaker te vinden die deze voor je kan maken. De meeste meubelmakers werken namelijk met hout, eventueel in combinatie met andere materialen zoals metaal en ijzer.

Meubelontwerper voor een eettafel op maat

Een van de redenen dat mensen aankloppen bij een meubelontwerper is als ze een eettafel op maat willen laten maken. In standaard woonwinkels zijn er genoeg eettafels te vinden, maar je zult net zien dat de tafel van je dromen net iets te klein is, of dat je de poten niet mooi vindt. Een eettafel op maat laten maken is in dat geval precies wat je nodig hebt. Dit kun je laten doen door een meubelmaker. Bij zo iemand kun je zelf aangeven hoe je wilt dat je tafel eruit gaat zien. Je kiest zelf de exacte maat van je droomtafel, het materiaal van het blad (dit is doorgaans hout doordat het makkelijk te bewerken is) en de poten. Je kunt kiezen voor rechte poten in de hoeken van de tafel, maar ook voor V-vormige poten die je wat verder onder het blad laat plaatsen. Oftewel, je kunt een meubelontwerper echt een super unieke tafel laten maken, die je nergens anders vindt.

Meubels op maat geven je interieur karakter

Het leuke aan het op maat laten maken van meubels, zoals een eettafel, is dat ze je interieur persoonlijkheid en karakter geven. Meubels uit standaard woonwinkels zijn heus niet lelijk, maar wel vaak hetzelfde als wat iedereen heeft staan. Wil je liever iets uniekers? Klop dan aan bij een meubelmaker bij jou in de buurt en laat iets op maat maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *