Wat is een lash lift in Breda?

Wat is een lash lift in Breda?

Lash lift Breda

Ben jij het helemaal zat om van die korte wimpers te hebben? Betaal jij je rot aan goede mascara’s en wimper extensions? Neem vandaag dan nog een lash lift in Breda! Bij een lash lift wordt er gebruikgemaakt van je eigen wimpers en komen er geen plakwimpers of extensions aan te pas. Dit creëert een enorm natuurlijk resultaat, maar zorgt er wel voor dat je wimpers ineens een stuk langer worden. Blijf niet rondlopen met die korte wimpers maar maak vandaag nog een afspraak voor het uitvoeren van een lash lift in Breda!

 

Procedure van een lash lift in Breda

Om te genieten van lange wimpers gaat er eerst een korte procedure aan vooraf. Na het verwijderen van de oogmake-up zullen er zowel onder als boven je wimpers plakkers aangebracht worden. Dit betekent dat je gedurende de hele procedure je ogen gesloten dient te houden. Vervolgens wordt er met behulp van een speciale olie voor gezorgd dat de bovenste wimpers omhoog geveegd worden. Ze komen als het ware tegen het bovenste plakkertje aangeplakt te zitten. Wanneer je wenst kan dit ook voor je onderste wimpers gedaan worden. Deze handeling wordt een paar keer herhaald. Wanneer de olie helemaal opgedroogd is worden de plakkers verwijderd en worden je wimpers weer gereinigd. Vanaf nu heb jij prachtig lange en natuurlijke wimpers die zeker een paar weken zo blijven zitten!

 

Afspraak maken voor een lash lift in Breda

Ben je woonachtig in Breda of kom je uit de omgeving van de gezellige stad? Maak dan meteen een afspraak voor het uitvoeren van een lash lift! Dit doe je door contact op te nemen met de desbetreffende schoonheidssalon of specialist. Dit kan doorgaans via een invulformulier op de website of door te bellen. Geef aan op welke dag en tijd je geholpen dient te worden en de specialist zal aangeven welke mogelijkheden er zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog een lash lift in Breda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *