Wat voor soorten vlees en gerechten vind je terug bij een goede slager

Wat voor soorten vlees en gerechten vind je terug bij een goede slager

Slagerij Hilversum

Als je denkt aan een Slagerij Hilversum  dan denk je waarschijnlijk aan vlees en vleeswaren. Toch bieden slagerijen vaak veel meer opties aan zoals BBQ schotels, gourmet schotels, steengrill schotels, fondue schotel, catering diensten zoals buffet, schotels met hapjes, kant- en klaarmaaltijden en verschillende salades. Natuurlijk moet je niet vergeten dat als je even geen inspiratie hebt de slager je graag helpt met advies of recepten voor je maaltijd. Ook als je niet bekent met de bereiding van een bepaald stukje vlees dan zullen ze je hierin adviseren zodat je een heerlijke maaltijd op tafel kan toveren!

De soorten vlees bij een slagerij

Een goede Keurslager biedt vele soorten vlees aan waaronder een goed stukje rundvlees. Goed rundvlees moet voldoen aan bepaalde speciale eisen als het aankomt op het gebied van voeding, afkomst, welzijn en gezondheid. Daarnaast kan je er ook nog kalfsvlees terugvinden. Kalfsvlees is een mals stukje vlees dat een fijnere smaak heeft dan rundvlees. Je voegt er lichte sauzen en zachte kruiden aan toe. Het kost niet veel tijd om te bereiden. Varkensvlees is een van die neutrale en sappige stukjes vlees. Hierdoor kan je het gemakkelijk combineren met groenten en kruiden. Kalkoen en kip zijn van die veelzijdige soorten vlees die je op vele manieren kan bereiden en combineren. Je kan soms ook voor gegrilde stukjes kip bij de slager terugvinden. Als laatste is er nog lamsvlees te vinden. Dit is mager vlees dat een geheel eigen smaak heeft. Het is prima te combineren met verse ingrediënten en kruiden zoals oregano, marjolein en tijm. Het vlees is geschikt om te stoven, braden of grillen.

Verschillende soorten vleeswaren bij een slagerij

Op het moment dat je opzoek bent naar broodbeleg of gewoon vleeswaren wilt aanbieden tijdens een borrel dan zijn er vele opties. Wat denk je van een heerlijke boeren achterham, pittige salami of een sappige rookworst? Andere opties zijn rookvlees, rosbief, fricandeau, Zeeuwse spek, kip- of runderrollade of een heerlijke huisgemaakte salade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *