Wist je dat er ook haarwerken voor vrouwen bestaan?

Wist je dat er ook haarwerken voor vrouwen bestaan?

Haarwerken vrouwen

Over het algemeen zijn het vooral mannen die haarstukjes dragen. Zij hebben namelijk veel sneller dan vrouwen last van kaalheid, of dat nu om hun gehele hoofd gaat of om losse delen. Er zijn echter ook genoeg vrouwen die last hebben van haaruitval, en speciaal voor hen zijn er haarwerken voor vrouwen. Dit zijn pruiken van veel langer haar en met hele andere modellen dan die voor mannen. Als je haarwerken voor vrouwen wilt aanschaffen dan heb je de keuze uit allerlei verschillende kwaliteiten. Pruiken zijn er namelijk (zowel voor mannen als voor vrouwen) van zowel echt haar als van nephaar. Bovendien kun je ze zowel op maat laten maken als kant en klaar kopen.

Kant en klare haarwerken voor vrouwen

Heb jij een redelijk standaard vorm hoofd? Dan kun je waarschijnlijk al prima slagen bij de afdeling kant en klare haarwerken voor vrouwen. Deze zijn gemaakt om iedereen te passen, hoewel ze er natuurlijk in veel verschillende modellen zijn. Deze pruiken moet je eigenlijk allemaal uitproberen en passen, want alleen zo kun je beoordelen of ze je goed staan. Je kunt kiezen voor een model dat heel erg lijkt op hoe jouw haar er van nature uitziet, maar ook voor een compleet ander model. Sterker nog, er zijn veel vrouwen die pruiken dragen puur omdat ze daarmee kunnen wisselen van look. Het is een creatieve manier om er in één klap heel anders uit te zien en erg leuk om mee te experimenteren.

Een pruik op maat laten maken

Heb je liever een pruik die helemaal bij jou past en die lijkt op jouw eigen haar? Dan kun je het beste een pruik op maat laten maken. Er wordt dan een mal van je hoofd gemaakt en de haarrichting wordt aandachtig bestudeerd. De (echte!) haren worden aan elkaar geknoopt en met de hand aan de pruik vastgemaakt. Het resultaat is een super natuurlijke look, waarbij het niet eens opvalt dat je een pruik draagt. Dat is wat de meesten willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *